Route

 

 

Er zijn verschillende manieren om de tent te bereiken.

Bus

De lijndiensten van Arriva sluiten precies aan op de boten die aankomen op het eiland. Je stapt uit iets voorbij het plaatsje Hoorn bij bushalte Tjermelân. Dit is het vakantiepark dat aan je rechterhand ligt. Precies hiertegenover steek je de weg over en loop dan richting het fietspad langs de Duinweg. Hier sla je links af en wandel  zo’n tien minuten over het fietspad naar de camping. Deze bevindt zich aan je rechterhand.

Fiets

Zeg je Terschelling dan zeg je fietsen! Overal op het eiland zijn fietsen te huur. Sommige verhuurders zetten op afspraak de fietsen klaar op de camping: lekker makkelijk! Huur je een fiets op West-Terschelling bv. bij Tijs Knop, dan zorgen zij ervoor dat de bagage op de camping terecht komt. Kun je zelf lekker verkennend, fluitend in de zon met een zeebriesje door je haren, over het eiland toeren. Bij Hoorn de Duinweg op (fietspad langs de duinen) en je komt vanzelf onze camping Keet aan Zee tegen aan je rechterhand.

Auto

Kan, maar wij raden dit niet aan: er is geen parkeermogelijkheid op de camping. Wil je toch met de auto komen,  dan kunt je je bagage uitladen en vervolgens de auto op het parkeerterrein tegenover vakantiepark Tjermelân parkeren. Dit is zo’n 10 minuten wandelen vanaf de camping.